onsdag den 16. april 2014

Hairdayssssss

Jeg forstår ikke hvordan specialisterne kan sige at man kun skal vaske sit hår 1-2 gange om ugen. Mit hår bliver rigtig nemt fedtet, så jeg skal mindst vaske det hver anden dag. Jeg bruger ikke særlig mange produkter, kun skæld shampoo, balsam, hårlak og varmebeskyttende middel. Jeg har overvejet at prøve en hårkur eller noget olie, da jeg har hørt at det skulle være godt. Mine spidser er rigtig slidte og de har virkelig snart brug for en akut klipning. Men her på det sidste har jeg bare haft så utrolig mange gode hårdage, og jeg ved ikke hvorfor. Men det er jo bare super dejligt med gode hårdage, dem kan man næsten ikke få for mange af. Den bedste følelse er, når man lige har været i bad, og håret er ny vasket, friskt og dufter fantastisk. Ellers nyder jeg min påskeferie fuldt ud med afslapning, afslapning og afslapning. Jeg håber at jer derude også nyder jeres påskeferie, mys!

10 kommentarer:

  1. Wow, flot hår!:)

    http://fashionbysimonel.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Jeg syntes du har mega flot hår!

    -Må jeg ikke få det? :)

    // Kbanhmh.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaaaak!
      Det er desværre ikke til salg, haha ;)

      Slet
  3. Flot hår!
    Synes også det ville være meget lidt hvis det kun er 1-2 gange om ugen, skal også selv gøre det mindst vær anden dag, ellers bliver det helt vildt fedtet og ja ikke så pænt, men det er vidst noget med at når man vasker håret så vasker man jo det der fedt ud, og så bliver kroppen vand til at skulle lave mere og mere fedt fordi at fedt er godt eller så noget, jeg ved det ikke helt men har selv hørt noget om det :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det varmer!
      Præcis, det har jeg også hørt om. Så derfor prøver jeg at vende min krop til at der ikke skal produceres særlig meget fedt.
      Så jeg kan vaske det lidt mindre gange i ugen ;)

      Slet
  4. Du har virkelig noget flot hår!

    // wintercaused.blogspot.dk

    SvarSlet
  5. Wow, er helt misundelig over dit hår, det er super smukt og fint!

    Kig gerne forbi, knus!
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal du da ikke være, men tusinde taaak! :)

      Slet